Gebroeders van Lymborch

De Stichting

Stichting Maelwael Van Lymborch

Sinds 2003 zet onze stichting zich in om het unieke erfgoed van de familie Maelwael – Van Lymborch (voorheen aangeduid als Van Limburg) bekend te maken in Nijmegen en in geheel Nederland.

In 2005 werd dit gedaan met de succesvolle expositie in Museum het Valkhof en daarna met het jaarlijkse 'Gebroeders van Limburg festival'.

In 2019 is het Gebroeders van Lymborch Huis geopend, een erfgoedhuis met culturele en educatieve kwaliteiten. Wij organiseren het hele jaar door educatieve en culturele activiteiten in en vanuit ons museumhuis. Ieder 2e weekend van september organiseren wij nog steeds het Gebroeders van Lymborch Festival.


Stichting Maelwael van Lymborch heeft de ANBI status. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar. Omdat wij een culturele instelling zijn mag u uw gift met factor 1,25 vermenigvuldigen. Lees op de website van de Belastingdienst de volledige uitleg.

Vermeld in uw belastingaangifte RSIN nummer 813106680. Hier vindt u ons:

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door:

Wim Muilenburg, voorzitter
vacature, secretaris
Hans Danner, penningmeester
Henk van der Zand, bestuurslid
Ben Verfürden, bestuurslid
Frans Laarakker, bestuurslid

Het bestuur is onbezoldigd.

De directie is in handen van Rosalie Thomassen:
directie@gebroedersvanlymborch.nl

Het beheer van het Gebroeders van Lymborch Huis is in handen van Peter van der Heijden, huismeester en conservator: peter@gebroedersvanlymborch.nl

Help de Gebroeders mee

Wil je het werk van de Stichting financieel steunen? Word lid van ’t Geselscap! Voor een bedrag van minimaal €25 per jaar (over te maken naar: NL94ABNA0431741891) treed je toe tot het exclusieve Geselscap van de Gebroeders van Lymborch. Hiermee maak je de verschillende projecten van de Stichting mogelijk! Daarmee kun je altijd bij de stichting terecht voor extra informatie en krijg je korting op diverse activiteiten. Natuurlijk houden we je op de hoogte van het werk van de Stichting via nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Stuur gerust een mail voor meer informatie: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl

Onze Gewaardeerde Partners

Volg ons

De Stichting

© 2020 Stichting Maelwael Van Lymborch

E-mail: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl
postadres: Postbus 1180, 6501 BD Nijmegen