Gebroeders van Lymborch

De Stichting

Stichting Gebroeders van Lymborch

Sinds 2003 zet de Stichting Gebroeders van Lymborch zich in om het unieke erfgoed van de familie Maelwael – van Lymborch bekend te maken in Nijmegen en in geheel Nederland.

In 2005 werd dit gedaan met de succesvolle expositie in Museum het Valkhof en daarna met het jaarlijkse Gebroeders van Limburg festival.

In 2019 is het Gebroeders van Lymborch Huis geopend. In augustus 2020 zal er weer een feestelijk weekend plaatsvinden rondom het werk en het leven van de Gebroeders van Lymborch.

Help de Gebroeders mee

Wil je het werk van de Stichting financieel steunen? Word lid van ’t Geselscap! Voor een bedrag van minimaal €25 per jaar (over te maken naar: NL94ABNA0431741891) treed je toe tot het exclusieve Geselscap van de Gebroeders van Lymborch. Hiermee maak je de verschillende projecten van de Stichting mogelijk! Daarmee kun je altijd bij de stichting terecht voor extra informatie en krijg je korting op diverse activiteiten. Natuurlijk houden we je op de hoogte van het werk van de Stichting via nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Stuur gerust een mail voor meer informatie: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl

Stichting Maelwael van Lymborch heeft de ANBI status. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar. Vermeld in uw belastingaangifte RSIN nummer 813106680. Hier vindt u ons:

Onze Gewaardeerde Partners

Volg ons

De Stichting

© 2020 Stichting Maelwael Van Lymborch

E-mail: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl
postadres: Postbus 1180, 6501 BD Nijmegen